Λειτουργική Αποκατάσταση

Γνωριμία με την Λειτουργική Αποκατάσταση...

Η εταιρεία Λειτουργική Αποκατάσταση - Σιαβελής Ιωάννης & ΣΙΑ ΕΕ, εδρεύει στο 20° χλμ. Λεωφ. Μαραθώνος στο Πικέρμι Αττικής σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.500τ.μ.. Δραστηριοποιείται στους τομείς της εμπορίας ορθοπαιδικών και αναπηρικών βοηθημάτων, της κατασκευής τεχνητών μελών, ορθωτικών βοηθημάτων και της κατασκευής κηδεμόνων κύφωσης και σκολίωσης κατέχοντας ηγετική θέση στον χώρο της υγείας, σε Ελλάδα και Βαλκάνια, για περισσότερα από 20 χρόνια.

 Η εταιρεία μας,  συνεργάζεται αποκλειστικά με τα εργοστάσια της E.M.και της DOI Ortho-Innovativ.

emo logo           Logo DOI           logo niagara

Συνειδητά επικεντρώσαμε τη δουλειά μας στο τετράπτυχο:

Άνθρωπος – Γνώση – Εξειδίκευση – Εξυπηρέτηση

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να κατασκευάσει τεχνητά μέλη άνω και κάτω άκρων, μυοηλεκτρικά, ηλεκτρονικά ή και βιονικά μέλη.

Η εξειδίκευσή μας στα προϊόντα που αφορούν την αποκατάσταση και βάδιση των ατόμων με ειδικές ανάγκες είναι μια καθημερινή διαδικασία εκπαίδευσης από ειδικούς επιστήμονες και τεχνικούς του χώρου.

Η διάθεση των προϊόντων μας γίνεται μόνο μετά από αναλυτική μελέτη των ιδιαιτεροτήτων κάθε ενδιαφερόμενου, γιατί στόχος μας είναι να λύνουμε προβλήματα και όχι να επιδεινώνουμε τα ήδη υπάρχοντα.

Η εμπορική πλευρά της αποκατάστασης δεν είναι δυνατόν να λειτουργεί μακριά από την άμεση επαφή με την επιστημονική εξέλιξη, την έρευνα και την εκπαίδευση.

Άποψη των υπεύθυνων λειτουργίας της εταιρείας είναι ότι πριν φθάσει κάποιος στο επίπεδο επιλογής και αγοράς ενός υλικού, μηχανήματος ή βοηθήματος αποκατάστασης θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα πλήρους ενημέρωσης και εκπαίδευσης γύρω από την λειτουργία και τη χρήση του. Και βέβαια θα πρέπει πάντα να είναι βέβαιος για τη σωστή υποστήριξη και τεχνική βοήθεια την οποία μπορεί να έχει από την εταιρεία με την οποία συνεργάζεται.

Η εταιρεία μας σκοπεύει να ακολουθεί το δρόμο της επιτυχίας σεβόμενη την αποστολή της. Να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων με προβλήματα βάδισης και αποκατάστασης.  

analysezentrum2